دعوت نشدن به مهمانی طبیعتا شما را ناراحت خواهد کرد. اما باید این موضوع را در نظر داشته باشید که به چه نوع مهمانی دعوت نشده اید. گاهی حضور در برخی از مهمانی ها پیامدهای بیشتری خواهد داشت؛ حتی اگر دعوت هم شده باشید. از این رو بسیار اهمیت دارد که ارزش خود را حفظ کرده و بدانید که باید در چه جمع هایی حاضر شوید. معاشرت کردن با دیگران اصولی دارد؛ که در صورت رعایت کردن آنها، آسیبی به هیچکس وارد نخواهد شد. یکی از این موارد دعوت شدن و آداب مهمانی است؛ که بهتر است در مورد آن اطلاعات لازم را کسب کرده و از مشاور نیز کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره تلفنی کلیک کنید.
فهرست مطالب
- دعوت نشدن به مهمانی به چه معناست؟
- جاهایی که برای حفظ ارزش خود نباید بری
- جایی که به آن دعوت نیستی
- جایی که به اندازه کافی به شما توجه نمیشه
- مکانی به محض ورود شروع به انتقاد کردن از شما میکنند
- دعوت نشدن به مهمانی که غیبت و بی احترامی در جریان است
- مهمانی که به فرزند شما بی احترامی میشود
- دلایل دعوت نشدن به مهمانی های مختلف چیست؟
- با دعوت نشدن به مهمانی چطور برخورد کنیم؟
- 1- در همان روز برای خودتان برنامه بچینید
- 2- در مقابل دعوت نشدن به مهمانی شما هم مهمانی ترتیب دهید
- 3- اجتماع تان را تغییر دهید
- 4- مقابله مثل نکنید و در مسیر خودتان حرکت کنید
- 5- روی خودتان کار کنید
- سخن پایانی
برای دریافت مشاوره در زمینه دعوت نشدن به مهمانی می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.
دعوت نشدن به مهمانی به چه معناست؟
همه انسانها به دلیل ذات اجتماعی شان، تمایل دارند تا با دیگران رفت و آمد کرده و معاشرت داشته باشند. در صورتی که مصاحبت با برخی از افراد و رفت و آمد با آنها نه تنها سودی نداشته؛ بلکه بی احترامی به شخصیت خودتان است. از این حتی اگر از طرف آنها دعوت نشوید؛ باید خوشحال باشید.
در واقع در مورد دعوت نشدن به مهمانی دو حالت اتفاق میافتد؛ یا اینکه شما از فردی که او را دوست دارید و متوقع هستید؛ دعوت نمیشوید و یا در حالت دوم، دعوت نشدن برایتان تفاوتی نداشته و حتی از این موضوع خوشحال هم میشوید. در حالت اول، احتمال شما کاری انجام داده اید که دیگران مایل به دعوت کردن شما نیستند. حتی بهتر است دلیل را نیز جویا شوید. اما در حالت دوم کاری نکرده و تنها فاصله خود را حفظ نمایید.
در ادامه بیشتر در مورد شرایطی که حضور در آنها آسیب زننده است؛ توضیح خواهیم داد. برای آشنایی با آداب رفتار در مهمانی کلیک نمایید.
جاهایی که برای حفظ ارزش خود نباید بری
وقتی افراد تازه به شروع رفت و آمد با دیگران میکنند؛ ممکن است در این مورد گیج شده و دقیقا نمیدانند که باید معاشرت را ادامه دهند؛ یا خیر! در این حالت نشانه هایی وجود دارد؛ که احتمالا شما را از این موضوع مطلع خواهد کرد. در این قسمت به توضیح شرایط مختلفی خواهیم پرداخت که بهتر است در آنها حاضر نشده و یا در صورت دعوت نشدن نیز؛ ناراحت نشوید.
جایی که به آن دعوت نیستی
وقتی برای حضور در مکانی، به صورت رسمی از شما دعوت نشده است؛ در آن حاضر نشوید. هرچقدر هم که با افراد آن مکان احساس صمیمیت کرده و تصور کنید اصلا نیازی به دعوت نیست. اما فراموش نکنید که دیگران نیز باید طالب حضور شما باشند و زمانی که بخواهند شما حاضر شوید؛ قطعا از پیش به شما خواهند گفت. برای اطلاع از چکونگی رفتار در جمع کلیک نمایید.
جایی که به اندازه کافی به شما توجه نمیشه
یکی دیگر از مکان هایی که نباید به آن بروید؛ جایی است که به شما توجه نمیکنند. فراموش نکنید که حضور در یک مهمانی تنها مستلزم دعوت نیست. بلکه در آن جمع باید به شخصیت و نیازهای شما توجه شده و برخی از موضوعات در مورد شما در نظر گرفته شود. زمانی که فردی شما را دعوت کرد اما در مهمانی به شما بی محلی کرد؛ بدانید که از قصد شما را دعوت کرده تا آزارتان بدهد.
مکانی به محض ورود شروع به انتقاد کردن از شما میکنند
احتمالا برای شما هم پیش آمده است که به محض ورود به مکانی، میزبان شروع به انتقاد کردن و شوخی های بیادبانه کند. برای مثال چه عجب اومدی! یا دیگه نمیاومدی، حداقل زودتر میومدی کمک میکردی و از این قبیل حرفا. حتی اگر با میزبان احساس راحتی زیادی هم بکنید؛ اما بیان کردن این جملات در بدو ورود کار درستی نیست.
دعوت نشدن به مهمانی که غیبت و بی احترامی در جریان است
در فرهنگ ما به مهمان اهمیت زیادی داده میشود. حتی برخی از خانواده ها، چیزی را که خودشان قادر به خرید و خوردن آن نیستند را تهیه کرده و در مقابل مهمان شان میگذارند. اینها همگی نشان دهنده احترام است. اما برخی از افراد با اینکه مهمان دعوت میکنند و به اختیار خودشان مهمانی برگزار کرده اند؛ اما اصلا احترامی برای مهمان شان قائل نیستند.
برای مثال با لباس های نامناسب در مقابل مهمان ها حاضر شده و یا بابت پذیرایی شان مدام منت میگذارند. حتی بی احترامی کردن به یکدیگر در مقابل میهمانان نیز، نوعی بیادبی است.
از طرفی در برخی از مهمانی ها تنها کاری که انجام میشود؛ غیبت کردن در مورد دیگران است. احتمالا با حضور در چنین جمعی؛ شما نیز اینکار را تکرار کرده و یا دید شما نسبت به اطرافیان تان تغییر خواهد کرد. از این رو بهتر است اصلا در چنین مکانی حضور پیدا نکنید.
مهمانی که به فرزند شما بی احترامی میشود
طبیعتا زمانی که فرزند داشته باشید؛ حضور در مهمانی های مختلف کمی دشوار خواهد شد. مخصوصا اگر فرزند شما کوچک باشد؛ احتمالا در مهمانی ها شروع به بروز رفتارهایی میکند که ممکن است آزاردهنده باشد. اگر میزبان در چنین شرایطی صبور نباشد؛ احتمالا به فرزند شما بی احترامی خواهد کرد. حتی بسیاری دیده شده که افراد بر سر این موضوع با یکدیگر قطع ارتباط میکنند. در صورتی که در این فضا، نمیتوان هیچکس را مقصر دانست.
اما اگر احساس میکنید که این موضوع چندین بار تکرار شده است و میزبان به خود اجازه بروز هر رفتاری را میدهد؛ بهتر است دیگر به خانه او نروید. برای آشنایی با چگونگی برخورد با مهمان کلیک نمایید.
دلایل دعوت نشدن به مهمانی های مختلف چیست؟
در برخی موارد، افراد بعد از مدتی متوجه میشوند که دیگر در هیچ میهمانی دعوت نمیشوند؛ اما دلیل آن را به طور واضح نمیدانند. اما باید بدانید که این موضوع، احتمالا به دلایل زیر اتفاق افتاده است و اگر تمایل دارید تا همچنان با دیگران معاشرت کنید؛ باید در این زمینه اقداماتی را انجام دهید. در این قسمت به برخی از این دلایل، اشاره کردیم.
- احتمالا شما به حد و مرزهای دیگران احترام نمیگذارید
- ادب و احترام و رعایت نمیکنید
- میزبان شرایط دعوت کردن شما را نداشته است
- دیگران با حضور شما موذب میشوند
- همواره او شما را دعوت میکند و شما این دعوت های را جبران نمیکنید
- احتمالا بارها به دعوت آنها جواب رد داده اید؛ به همین دلیل دیگر شما را دعوت نمیکنند
با دعوت نشدن به مهمانی چطور برخورد کنیم؟
اگر جایی که انتظار داشتید دعوت نشدید؛ قبل از هر واکنشی بهتره دلایل این مساله را بررسی کنید. خیلی اوقات قصد و غرضی در کار نبوده و تنها یک سوء تفاهم رخ داده است. با این حال اگر فکر میکنید، اینطور نیست؛ میتوانید به راهکارهای زیر فکر کنید.
1- در همان روز برای خودتان برنامه بچینید
شما برای خوشحال بودن بیش از همه به خودتان نیاز دارید. پس کافی است خودتان برای ساختن آن قدم بردارید. به فعالیتی که دوست دارید بپردازید و اوقات خوشی برای خودتان فراهم کنید. نیازی نیست کسی شما را همراهی کند. برخی کارها تنهایی بیشتر خوش میگذرد.
2- در مقابل دعوت نشدن به مهمانی شما هم مهمانی ترتیب دهید
اگر دلتان میخواهد دورهمی داشته باشید، چرا منتظر بمانید که دعوت تان کنند؟! خودتان دست به کار بشوید و از کسانی که دوستشان دارید و اونها هم برای تان ارزش قائل هستند؛ دعوت کنید تا در کنار هم اوقات خوشی را سپری کنید.
3- اجتماع تان را تغییر دهید
اگر با کسانی در ارتباط هستید که روابط شما یکطرفه هست و این شمایید که دائم به آن ها محبت می کنید و درمقابل بی اعتنایی و بی احترامی میبینید؛ پس بهتر است از ابتدا روابط تان را مرور کنید. شاید ماهیت روابط تان از ابتدا اشتباه بوده و نیاز به تغییر دارید. البته اعمال این تغییر در روابط خانوادگی آسان نیست اما شدنی است. پس در طول زمان و تغییر رویه در بازه زمانی طولانی تر میتوانید این تغییرات را حتی در روابط خانودگی ایجاد کنید. اگر در این زمینه مشکل دارید؛ حتما از متخصص خانواده کمک بگیرید.
4- مقابله مثل نکنید و در مسیر خودتان حرکت کنید
هرگز در مقابل دعوت نشدن به مهمانی ، رفتار او را عینا تکرار نکنید. او اشتباه کرده است؛ و تکرار اشتباه دیگری تنها یک حماقت است. بر خشم خود چیره شوید و اجازه ندهید احساسات جای منطق را بگیرند. رفتارهای بالغانه را تمرین کنید و در صورتی که راهی پیدا نمیکنید با افراد آگاه مثل روانشناس مشورت کنید.
5- روی خودتان کار کنید
اگر حس ضعف دارید و فکرمیکنید در شما رفتار یا کرداری هست که باعث دعوت نشدن تان به مهمانی شده؛ پس آن را رفع کنید. به جای آنکه زانوی غم بغل کنید و سرنوشتتان را بپذیرید؛ روی خودتان کار کنید و به حسنات تان بیافزاید. وقتی از خودتان مطمئن باشید، انوقت هرگز در مقابل چنین رفتارهایی احساس بی ارزشی نخواهید کرد.
سخن پایانی
قطعا دعوت نشدن به مهمانی و یا جضور نیافتن در جمع هایی که به آنها علاقه ندارید؛ برایتان دشوار خواهد بود. اما باید بدانید که با رعایت کردن نکاتی میتوانید از بی احترامی به خودتان و دیگران پیشگیری نمایید. به همین دلیل بهتر است روی حضور یافتن در برخی از جمع ها پافشاری نکرده و دامنه ارتباطات خود را کمی محدودتر کنید. در این زمینه باید از یک روانشناس نیز کمک دریافت کنید.
برای دریافت مشاوره در زمینه دعوت نشدن به مهمانی می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.
سوالات متداول
اگر جایی دعوت نشدم چیکار کنم؟
اینکه چه کاری بکنید بستگی به موقعیت داره. یه وقتی بی اعتنایی بهترین کاره و اما یه زمانی مشابه رفتارخودشون رفتار کردن میتونه اونهارو متوجه کارشون بکنه. اما قبل از هر واکنشی بهتره ابتدا علت این مساله را جویا شوید.
منبع: دعوت نشدن به مهمانی
:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0